onsdag 10 oktober 2007

*lycklig*

Igår var det träning hos Micke och hon hoppade helt underbart fantastiskt =)

Vi hoppade först fram på ett räcke och sen en linje, med 13 m alltså 3 ganska korta galoppsprång. Eftersom hon är så stor så blir det väldigt kort, i början var det nästintill omöjligt men nu har hon börjat både förstå vad jag menar och blivit starkare. Sen var det dags för en liten bana:

Oxer in, en silverfärgad ca 110 cm sen 13 m till ett rött räcke med grind under ca 140 cm (vad hon hoppade där *phuu*) sen vände vi snett igenom på ett plank, kortare än vanliga bommar som lydnadshinder) ca 130 cm och sen långsidan ner på en trippelbarr ca 125 cm men riktigt lång. Hon hoppade strålande, hoppade banan 2 ggr och hoppade trippelbarren ett par ggr till för att få in känslan (sa till Micke förra träningen när de var en trippel att ja tycker de är ganska jobbiga att hoppa).

Vi rev plankan första gången vi hoppade den å Micke:

-Oj, vad hände där? Stod hon emot?
- jag red lite dåligt
- jaja men ändå..

Haha, mm så chockerande att hon rev ett hinder, stackarn vilka förhoppningar vi har.

Sköter hon sig även nästa vecka blir det Lurbo nästa helg, 90 1 m. Micke tyckte de va lite roligt med tanke på hur högt vi hoppar och bra de går på träning men han förstod samtidigt att ja ville de om hon blir stressad, annars får vi på sikt byta bett på tävling ( vill gärna undvika de om möjligt)

Kram

Inga kommentarer: